FAST DAY 2024 představil nejnovější  INOVACE PRO SNAZŠÍ ŽIVOT

V závěru minulého týdne se v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA uskutečnil největší veletrh spotřební elektroniky v ČR – každoroční FAST DAY. Odborná veřejnost i B2B partneři se mohli po roce opět seznámit s novinkami pro nadcházející sezónu v oblasti spotřební elektroniky, nářadí, ICT, kancelářské a zahradní techniky.  Pro své zákazníky vybírali B2B partneři zboží, které se v jejich nabídce objeví již před letošními Vánoci.

FAST DAY 2024 představil nejnovější  INOVACE PRO SNAZŠÍ ŽIVOT

„Na nejvýznamnější kontraktační výstavě spotřební elektroniky v ČR se setkaly inovace a příležitosti pro B2B partnery z celého světa.“

Tento rok navštívilo výstavu více než dva tisíce hostů z B2B segmentu, veletrh tak opět zaznamenal meziroční nárůst zájmu. Mezi návštěvníky byli nejen Češi a Slováci, ale i zástupci většiny zemí Evropy a MEA regionu. Kontinuální růst zájmu o toto setkání potvrzuje význam, který FAST DAY za dobu své existence získal v oblasti spotřební elektroniky. „Každoročně se snažíme, aby FAST DAY přinesl to nejzajímavější z oblasti inovací a technologií pro každodenní život. Letos jsme byli nadšeni rekordním počtem vystavovatelů a hostů, kteří nám pomohli potvrdit význam této akce na evropské scéně,“ uvedl Marek Bolega, marketingový ředitel společnosti FAST ČR, a dodává: „Letošní setkání nad novinkami a bestsellery našich vlastních nebo exkluzivně námi zastupovaných značek, ale i nad prezentacemi mnoha dalších předních hráčů pro nás bylo rekordní z hlediska počtu vystavovaných značek (více než 100) i množství návštěvníků (více než 2 000).“

Více než 100 značek pod jednou střechou

Na ploše 5 000 m² se představilo více než sto značek nabízejících široké spektrum produktů napříč různými kategoriemi. Vystavovatelé představili spotřební elektroniku zahrnující nové televizory, audiosystémy a herní konzole od značek jako LGPanasonic, Philips, Samsung, Sencor, Sony či TCL. Nechyběla moderní ICT technika – notebooky, mobilní telefony a kancelářská zařízení od společností Apple, ASUSHPHuawei, Lenovo či Xiaomi. V oblasti nářadí a zahradní techniky se představily značky jako Fieldmann a Kärcher, které demonstrovaly inovace pro domácí i profesionální využití. Nechyběl ani sortiment zaměřený na rodiny a děti, kde zaujaly hračky značek Buddytoys či LEGO.

„Pokud jde o aktuální trendy, největší zájem na sebe jednoznačně strhávají produkty, technologie, které zvyšují pohodlí uživatele, jsou chytré a zároveň šetrné k životnímu prostředí,“ komentuje marketingový ředitel společnosti situaci na trhu. I proto se značný zájem soustředil na novinky v klíčovém segmentu velkých domácích spotřebičů, v jehož rámci vystavovatelé představili pračky, chladničky, myčky a parní trouby například značek Amica, BekoBSH, Electrolux, Gorenje, Haier, Hisence, Liebherr, Miele, Mora, Philco nebo Whirlpool. Širokou nabídku doplňovala prezentace moderních kuchyňských spotřebičů CatlerKenwoodPhilco, SageSencor či SodaStream. Ta zahrnovala i praktické ukázky, tipy na kulinářské zážitky ve vlastní kuchyni.

FAST DAY 2024 potvrdil dlouhodobě rostoucí význam veletrhu pro celou evropskou a středovýchodní oblast, kde FAST Group aktuálně operuje na více než 55 trzích.

FAST DAY je dnes klíčovým bodem v kalendáři spotřební elektroniky a technologií, kde se setkávají přední hráči z různých odvětví.


Pod jednou střechou se představují novinky jednotlivých značek pro tyto regiony, pokročilé technologie, hodnotí trendy a zvažují faktory ovlivňující spotřebitelské chování společně se snahou definovat budoucí možnosti a způsob využívání moderních technologií. FAST DAY se zaměřuje nejen na prezentaci technologických inovací, ale i na to, jak tyto novinky integrovat do každodenního života spotřebitelů. Vystavovatelé ukazují, jak propojit jednotlivé technologie a řešení, aby z nich benefitovali jak „early adopters“, tak i konzervativnější spotřebitelé“.

Příležitost pro podpis smluv i networking

Silnou pozici získal veletrh díky své kontraktační koncepci, která z něj činí místo setkání byznysmenů v oblasti B2B z celého světa. Pro vystavovatele představuje ideální příležitost setkat se se svými partnery na půdě specializované výstavy. Zde je vytvořen prostor a čas věnovat se hlouběji analýze potřeb obchodních partnerů a v neformálním duchu projednat například strategie pro nadcházející sezónu.    

Tip redakce: Fén, který si zamilujete a vaši peněženku nezruinuje

Péče o vlasy není jen rutina, je to rituál, při kterém je každý detail důležitý. Od výběru nejvhodnějších přípravků až po precizní styling. Každý krok je klíčem k dosažení maximální dokonalosti. Ale to, co skutečně korunuje vaši krásu, je fénování. Okamžik, kdy se z vašich vlasů stane skutečné umělecké dílo. Představujeme vám nový fén na vlasy Sencor Artemiss, se kterým bude radost tvořit. Ať už díky vysokorychlostnímu vysoušení, ionizační technologii pro lesklé a vyživené vlasy, tichému provozu, ale také ohleduplnější péči o vaše vlasy.

Vlasy – symbol elegance a síly, který definuje vaši osobnost
Volba fénu není jen nějakým rozhodnutím, kterých uděláme během dne desítky. Vyberte si nástroj, který podtrhne dokonalost a krásu vašich vlasů a dopřejte jim péči, kterou si zaslouží. Protože vaše vlasy jsou právě tou korunou, která vás rozzáří.

Fén Sencor Artemiss SHD 9100RS (doporučená cena 2 999 Kč) posouvá standardy vlasové péče na zcela novou úroveň. Tento přístroj spojuje špičkový výkon s elegantním designem a to vše za rozumnou cenu.

Elegantní kouzelník s nespočtem možností
Tento geniální vysoušeč vlasů disponuje silným vysokorychlostním digitálním motorem BLDC a snadno tak zvládne vysušit i ty nejhustší vlasy. 4 stupně nastavení teploty (20-72 ˚C) zajišťují optimální regulaci pro zachování přirozené hydratace. Tři stupně rychlosti proudění vzduchu, kdy nejvyšší stupeň dosahuje rychlosti až 75 km/h, zároveň vysuší vlasy rychleji než doposud.

Inovativní ionizační technologie, která redukuje statickou elektřinu, zanechává vlasy hebké a snadno upravitelné. Fén je navíc doplněn o 2 magnetické nástavce, které lze během použití snadno vyměnít. Unikátní odnímatelný filtr umístěný v rukojeti umožní snadné čištění a prodlouží životnost vašeho vlasového mága.

Dokonalý ergonomický design a lehká konstrukce předurčují fén Artemiss k pohodlnému každodennímu použití. Elegantní vzhled skvěle doplňuje moderní estetiku každé koupelny. Fén Artemiss je dokonalou ukázkou toho, že kvalitní technologie a moderní nadčasový design, nemusí být nutně cenově nedostupné.

K dispozici je i menší varianta fénu Sencor Artemiss SHD 9000RS (doporučená cena 2 499 Kč), které nechybí žádná ze skvělých funkcí, ale má pouze nižší výkon a díky své velikosti je vhodná na cesty.

Značka spotřební elektroniky SENCOR byla založena v roce 1969 v Japonsku, v devadesátých letech 20. století se pak stala firmou evropskou. SENCOR je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Mezi hlavní přednosti SENCOR patří atraktivní design výrobků; široký sortiment pro každou domácnost a její potřeby; inovace a zpřístupnění moderních technologií a funkcí, za které zákazník neutratí víc, než je nutné.

www.sencor.cz

Napsat komentář