Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě pánové ostudu neudělají

Dvanáct mladých mužů, finalistů soutěže mužské krásy a sympatií Muž roku 2024, se sešlo na předfinálovém třídenním soustředění, tentokrát ve Vile Lanna v pražské Bubenči. Pro mnohé z nich to bylo první setkání se světem modelingu, módních přehlídek a showbyznysu.

Náročná příprava na soustředění Muže roku. Na finále v Náchodě pánové ostudu neudělají

Adepti na titul Muž roku 2024 měli hodně napilno. Pod vedením choreografky Daniely Křehlové nacvičovali chůzi a choreografii na finálový večer, absolvovali kurz rétoriky s Janem Přeučilem. Zvládli focení v oblecích Koutný Prostějov a ve volnočasovém oblečení C&A, na fotografiích se představí ve spodním prádle od Trenýrkárny, to vše doplněné přívěsky od Ryjeme.cz a obuv od společnosti CCC. S fotografem Jiřím Hermanem ml. nafotili snímky pro kalendář Muž roku, absolvovali rozhovory s novináři, natočili na kameru osobní medailonky.

 „Sešli jsme se dobrá parta chlapů z různých koutů republiky. Zkušenosti z Muže roku se nám hodí i v soukromém životě. Těšíme se na finále, budeme připraveni a diváci v náchodském divadle se mají na co těšit,“ tak hodnotí soustředění letošní finalisté Muže roku 2024.

Poprvé se také představili na módní přehlídce účastníkům společenského večera a koncertu na závěr soustředění. Zazpívali Jana Fabiánová, Matyáš Hložek, Stanislav Hložek, Bára Mottlová, Marcela Březinová, Michaela Nosková. V hledišti zasedly známé osobnosti Zuzana Bubílková, Lucie Zedníčková s dcerou Amélií, Nela Boudová, Muž roku 2019 Vojtěch Urban, Veronika Žilková a další. Koncert moderovala Lenka Špillarová.

Celonárodní soutěž mužské krásy a sympatií Muž roku letos slaví 25. výročí vzniku. Soutěží prošlo mnoho mladých mužů, pro všechny je Muž roku velkou zkušeností, pro některé dokonce odrazovým můstkem k další kariéře. President a zakladatel soutěže Muž roku David Novotný může být na sebe hrdý. „Když si vzpomenu na své začátky… Jsem rád, že se soutěž ujala a je o ni stále zájem. Pánové se ve světových soutěžích umisťují na předních místech, a i tady doma je pak vídám na módních přehlídkách, hrají ve filmu, v reklamách. To je pro mne vždycky takové povzbuzení do dalších ročníků,“ usmíval se spokojený David Novotný.

Také letošní ročník Muže roku má charitativní podtext. Podpoří Nadační fond Šťastná hvězda, který pomáhá nemocným dětem a jejich rodinám.

Finále soutěže Muž roku 2024 se uskuteční 23. srpna 2022 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě a titul budou soutěžit tito mladí muži:

Muž roku

1. David Vencl – asistent hudební společnosti, 25 let, Náchod, 2. Vojtěch Bělunek – podnikatel, 32 let, Ostrava, 3. Daniel Štefan – student, 20 let, Strančice, 4. Ondřej Valenta – učitel, 32 let, Praha. 5. Jan Jiránek – mechatronik, 26 let, Mladá Boleslav, 6. Jiří Dráb – manažer, 32 let, Zlín, 7. Daniel Sklář – podnikatel, 29 let, Praha, 8. Jakub Mádl – asistent kameramana, 35 let, Nový Bydžov, 9. Jakub Klíma – podnikatel, 32 let, České Budějovice, 10. Petr Hantych – řidič, 29 let, Ústí nad Labem, 11. Marcel Nazad – manager, 34 let, Prostějov, 12. Tom Jurka – spisovatel a cestovatel, 32 let, Praha

Napsat komentář