Neonista Jiří Káš vystoupí s Kamilem Střihavkou na Občanské plovárně

Rocková legenda Kamil Střihavka oslovuje již dvě generace fanoušků, je majitelem nezaměnitelného a fenomenálního hlasu. Do podvědomí široké veřejnosti se zapsal v roce 1994, když ztvárnil postavu Ježíše v legendárním muzikálu Jesus Christ Superstar. Postupem času se stal doslova symbolem této inscenace, která se v pražském divadle Spirála dočkala neuvěřitelných 1288 repríz, a podle mínění zástupců britských majitelů práv se v ní Kamil stal jedním z vůbec nejlepších světových Ježíšů za bezmála třicetiletou historii tohoto muzikálu.

Neonista Jiří Káš vystoupí s Kamilem Střihavkou na Občanské plovárně

Střihavka vystoupí na Občanské plovárně v akustickém podání se svojí kapelou The Leaders acoustic band, a ke spolupráci přizval i speciálního hosta, kterým je NEO handpanista Jiří Káš.

Káš je pozoruhodný performer, který zazářil v soutěži Česko Slovensko má talent 2021, spolupracuje s předními českými umělci a příležitostně vystupuje v divadle RockOpera Praha. NEOnista je znám i tím, že si svoje nástroje vlastnoručně vyrábí.

Přijďte na  Kamilův jediný akustický koncert v Praze v létě 2024, bude to stát za to!

Obsazení kapely: Kamil Střihavka – zpěv, Petr Henych – akustické kytary, Martin Ivan – kontrabas, Jan Nezval – bicí, Michal Vejskal – klávesy, Ondřej Klímek – saxofon, flétna, David Babka – steel guitar, Markéta Čejková – perkuse

Speciální host: NEO handpanista Jiří Káš

Místo konání

Občanská plovárna

U Plovárny 1, 118 00 Praha 1


Čas

17. července 2024

Doors: 18:00 Start: 19:45

Vstupenky: https://www.pragueopenair.cz/events/kamil-strihavka-akusticky-koncert/

Napsat komentář