Novinky

Pozitivní lidé mají život mnohem jednodušší než ti negativní a vše jim jde lépe od ruky. Že mezi pozitivisty nepatříte? Naučíme vás milovat život! Pracujte na tom, aby vaše vidění světa bylo co nejvíce pozitivní. Začněte přečtením našeho desatera, které sestavila PhDr. Iva Málková – přední česká obezitoložka a také psycholožka, která tvrdí, že vše, co v životě chceme, začíná v hlavě – nejen hubnutí!
Gastronomie & Restaurace
Přivítejte jaro s růžovým vínem od Horta! PDF Tisk Email
Úterý, 29 Březen 2011 23:59

 

Jiří Hort patří již několik let mezi absolutní tuzemskou špičku ve výrobě růžových vín. Novou sezónu startuje vždy s prvním jarním dnem. Letos na jaře představí svá letošní růžová vína s moderním designem etiket, na nichž je dominantní spojení slov ROSÉ HORT.
Aktualizováno Středa, 30 Březen 2011 06:51
Celý článek...
 
Retail in Detail/Fresh Food 2011: Vysoce reprezentativní a angažovaná diskuse o budoucnosti trhu s čerstvými potravinami. PDF Tisk Email
Sobota, 26 Březen 2011 17:30


aabgetattachment

Více než 150 reprezentantů výroby a distribuce čerstvých potravin diskutovalo dne 23.3.2011 na konferenci Retail in Detail/Fresh Food 2011 stav a perspektivy trhu čerstvého zboží. Již úvodní prezentace analytiků jasně signalizovaly, že běžně zmiňovaná klišé o extrémní cenové citlivosti českých zákazníků a jejich nízké loajalitě vůči domácím potravinách se neshodují s realitou.

Aktualizováno Sobota, 26 Březen 2011 17:43
Celý článek...
 
Belgická společnost Belcolade představuje novinku s antioxidační silou. PDF Tisk Email
Pátek, 25 Březen 2011 06:52


Belgická společnost Belcolade, která produkuje vynikající čokolády skvělé chuti, má ve svém portfoliu jako novinku čokoládu s vysokou a dlouhotrvající antioxidační silou, čokoládu OXANTI. Čokoláda je výjimečná tím, že produkuje antioxidanty ve větší míře než standardní čokoláda a důležité je, že antioxidační účinek čokolády trvá podstatně déle, než u běžné čokolády, a to až pět hodin.

Celý článek...
 
Kuře české vzduchem chlazené je kvalitní a bezpečné. PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Březen 2011 00:22


Alarmující nárůst dovozů kuřat ze zemí, které disponují zastaralými a nekvalitním technologiemi a současně naprosté selhání kontrolních mechanizmů v sousedním SRN s dopadem právě na sektor výroby drůbežího masa vedl Potravinářskou komoru ČR k zásadní výzvě pro české spotřebitele v podobě tzv. Modřické výzvy.

Aktualizováno Pondělí, 21 Březen 2011 01:02
Celý článek...
 
Jaro začíná festivalem chutí pro labužníky. PDF Tisk Email
Neděle, 20 Březen 2011 23:00

Druhý ročník gastronomické události s názvem Festival chutí, který na podzim loňského roku návštěvníkům několika desítek restaurací v České republice poprvé přinesl možnost konzumace vybraných pokrmů, odstartuje 21. března 2011 v Praze, Brně a Ostravě.

Aktualizováno Neděle, 20 Březen 2011 23:19
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí141142143144145146DalšíKonec »

Strana 142 z 146

Reklama

Banner