Reklama
Síť stylových restaurací Bagel Lounge zahájila spolupráci se španělským michelinským šéfkuchařem Kiko Moya |
![]() |
![]() |
![]() |
Středa, 26 Říjen 2022 17:15 |
V gastronomickém světě je Kiko Moya hvězda. Svou kuchyni prezentuje především moderními trendy, dynamikou a kvalitou surovin. Stejně tak je tomu i u sítě stylových restaurací Bagel Lounge, která se specializuje na širokou nabídku domácích ručně vyrobených bagelů a podle nestranného hodnocení Tripadvisoru patří mezi nejoblíbenější gastro podniky v Karlových Varech, v Chebu i Františkových lázních.
„Věříme, že i díky skvělým receptům od Kiko Moya se nám podaří pokračovat v naší snaze poskytovat hostům jedinečný gastronomický zážitek,“ říká Kristýna Gabalcová, manažerka komunikace sítě Bagel Lounge a dodává: „Těsto na bagely si pečeme přímo sami nebo spolupracujeme s kuchaři oceněnými michelinskou hvězdou. V minulosti tomu tak bylo například s Radkem Kašpárkem, Hakanem Thorntsromem nebo Benediktem Faustem. Každý bagel je ručně dělaný unikát.“ Sám Kiko dodává, že nevytvářel žádný složitý koncept. Jeho hlavní myšlenkou bylo vytvořit tři skvělé bagely, pod které se chtěl podepsat. Sbíhají se vám sliny a toužíte lahodné bagely ochutnat? Pojďte se inspirovat recepty, které sympatický šéfkuchař s Bagel Lounge připravili pro vás. Interview s Kiko Moya V čem tkví tajemství lahodně připraveného bagelu? Kde nebo kdy jste ochutnal nejlepší bagel? Sladký nebo slaný? Ve Španělsku Bagely většinou nemáme, i když teď už začínají být známé, doufám, že je budu mít i tady. Sladký bagel jsem nezkoušel, ale vypadá to jako dobrá snídaně. Připravil jste tři vynikající bagely. Kde jste hledal inspiraci? Jsou to osvědčené recepty ze zahraničí nebo unikátní receptury pouze pro Bagel Lounge? Snažil jste se v rámci všech těchto receptů vytvořit nějaký základní koncept? Jak jsem říkal, mým záměrem je přenést Středozemní moře do každého kousnutí Bagelu. Dokážete odhadnout, který z těchto tří receptů bude u zákazníků nejpopulárnější? Zdroj: www.bagellounge.cz |
Aktualizováno Středa, 26 Říjen 2022 22:40 |