Novinky

Klub Solidní nejistota patřil slavnostnímu vyhlášení výsledků již 4. ročníku soutěže Zhubni do plavek s·VZP, kterou pořádá společnost ACTIVE WELLNESS. Vítěze vybírala porota přímo v·průběhu galavečera. Porota složená ze známých osobností a zástupců partnerů soutěže vybírala z·10 finalistů.

Restaurace
Týdny zdravých thajských chutí právě začínají PDF Tisk Email
Pátek, 11 Květen 2018 17:27

thai food 518035 960 720 - Zažijte Thajsko a vychutnejte si Týdny zdravých thajských chutí v pražských restauracích!

Potravinářský průmysl patří k pilířům ekonomiky Thajského království. V roce 2017 dosáhl vývoz potravin z této země hodnoty 26 bilionů USD, počet zaměstnanců v potravinářství a rybářství se přiblížil hodnotě 11 milionů. Bohaté přírodní zdroje, sezona trvající po celý rok a kvalifikovaná pracovní síla tvoří hlavní konkurenční výhody thajského potravinářského průmyslu.

Aktualizováno Sobota, 12 Květen 2018 20:38
Celý článek...
 
Slavnostní vyhlášení 5.ročníku Ankety Zlatý kuchař 2017 PDF Tisk Email
Středa, 09 Květen 2018 08:12

alt

Anketa Zlatý kuchař odstartovala letos již popáté. Vzorem je pro pořádající redakci časopisu Gastro&Hotel profi revue podobná anketa, kterou každoročně vyhlašuje prestižní německý časopis Der Feinschmecker. Redakce Gastro&Hotel oslovila 40 gastronomických odborníků, kteří o gastronomii a restauracích píší, tedy ne kuchaře, ne manažery, ne lidi pracující přímo v restauracích nebo v dodavatelských firmách, ale novináře, foodblogery a gourmety hodnotící restaurace.

Aktualizováno Středa, 09 Květen 2018 09:00
Celý článek...
 
Užijte si místní kuchyni v originálně zpracovaném menu. Kde? V Café Restaurant Kaprova 8 PDF Tisk Email
Neděle, 15 Duben 2018 08:03

alt

Nabízí zde skvělý chuťový zážitek při ochutnání českého menu, které je připravováno s láskou pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Buchwaldka.Vychutnejte si regionální kuchyni v netradičně zpracovaném menu. V restaurantu  Kaprova 8 vaří výhradně podle původních receptur, využívají čerstvé lokální suroviny.

Aktualizováno Pondělí, 16 Duben 2018 08:07
Celý článek...
 
Mistři italské gastronomie otevřeli v Praze první BBQ Gourmet “Maso je Maso” PDF Tisk Email
Úterý, 13 Únor 2018 15:47

alt

Evropský mistr v barbecue Daniele Govoni a michelinský šéfkuchař Matteo De Carli otevřeli v Praze první barbecue gourmet jménem „Maso je Maso“. Nová restaurace se zaměřuje na přípravu prvotřídních steaků a burgerů z výběrového masa.

Aktualizováno Úterý, 13 Únor 2018 15:58
Celý článek...
 
Pekařství PAUL přináší Francii na Váš stůl již 10 let Soutěžte o ceny za 100.000 Kč! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Leden 2018 21:30


box mini macarons 2

Francouzské pekařství PAUL oslaví v letošním roce 10 let na českém trhu. Již od roku 2008 přinášíme českým zákazníkům to nejlepší z francouzské pekařské a cukrářské tradice. Kulaté výročí bychom chtěli oslavit především s našimi zákazníky, kterých rok od roku přibývá.

Aktualizováno Pondělí, 22 Leden 2018 11:40
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 1 z 36

Reklama

Banner