Novinky

Modelace postavy, zeštíhlení, zpevnění zadečku a stehen, to je téma, které se většinou stává hlavním předmětem rozhovorů žen a dnes i mužů v každém věku. V současné uspěchané době máme jen krátký čas na vytvoření si úsudku o druhé osobě, proto se stal vzhled významným prvkem neverbální komunikace. Štíhlá postava je nejen trendem doby, ale i odborníci se shodují, že přebytečná kila příliš zatěžují organismus, a je-li nadváha opravdu velká, jsou vážným zdravotním rizikem.

Recepty
Luštěnina, která nenadýmá a je uvařená raz dva PDF Tisk Email
Sobota, 24 Duben 2021 19:25
MENU-GOLD-Polevka-z-cervene-cocky.jpg

Luštěniny jsou chutné a zvládnete s nimi snadno a rychle připravit mnoho chutných pokrmů. Jeden typ luštěnin však vyniká nad ostatními. Není třeba jej namáčet a nenadýmá. Je to čočka červená. Může být celá nebo také půlená. Z každé z nich vykouzlíte hned několik chutných pokrmů.

Aktualizováno Pátek, 07 Květen 2021 10:46
Celý článek...
 
Klíč ke kvalitním potravinám? Lokálnost a čerstvost PDF Tisk Email
Čtvrtek, 22 Duben 2021 06:24

alt

Na čem si nejvíce pochutnáte? Obecně na potravinách, které se dostanou na váš stůl téměř hned po sklizni nebo z výroby. Krátký dodavatelský řetězec, tedy co nejrychlejší přesun od výrobce k prodejci, může zaručit svěží chuť i vůni. A navíc se díky menší uhlíkové stopě tolik nezatěžuje životní prostředí. S transportem produktů jsou totiž spojeny značné náklady na způsob dopravy i celkově náročnější logistiku.

Aktualizováno Neděle, 25 Duben 2021 05:24
Celý článek...
 
Jaro nabízí sezónní chutě. Zkuste tyto recepty PDF Tisk Email
Neděle, 18 Duben 2021 06:46

alt

Dubnové recepty s sebou přinášejí zásadní otázku: má se ještě pokračovat v lehké jarní očistě? Odpověď je jednoduchá. Dopřávejte si to, po čem zrovna zatoužíte. My vám dodáme drobnou inspiraci a připomeneme suroviny, které jsou sezónní a mohou dělat dobře také vašemu trávení. V následujících receptech jsou ovšem stěžejní vybrané ingredience. Jestliže jsou kvalitní, což poznáte mj. podle značek kvality (Klasa, Regionální potravina, Bio apod.), bude vám více chutnat. Vyzkoušejte s námi polévku ze zeleného chřestu, pečené ředkvičky s mátou a tymiánem, smaženku s uzeným kachním prsem a žemlovku z mazance. 

 

Aktualizováno Neděle, 25 Duben 2021 05:14
Celý článek...
 
Kapusta, polníček a řeřicha. Pusťte jaro do své kuchyně PDF Tisk Email
Sobota, 10 Duben 2021 09:40

Kvetoucí stromy a zpívající ptáci nám dávají jasně najevo, že je jaro už konečně tady. Kromě sluníčka a probouzející se přírody už také vykukuje první zelenina. Je tak nejvyšší čas dát sbohem vydatným a hutným pokrmům a otevřít se lehčím variantám. Mladá jarní zelenina vesměs nevyžaduje žádné složité úpravy a její chuť vynikne i krátkým varem. Báječná je však i zasyrova.

Aktualizováno Úterý, 13 Duben 2021 10:28
Celý článek...
 
Velikonoční mazanec s cukrem i bez PDF Tisk Email
Pátek, 26 Březen 2021 14:04

alt

Velikonoce patří k svátkům, jež mají nejdelší přípravné období vrcholící ve Svatém neboli Velkém týdnu. Toto období začíná Květnou nedělí, což je poslední den čtyřicetidenního půstu, graduje svatým třídenním, tedy Zeleným čtvrtkem, Velkým pátkem a Bílou sobotou a končí před slavností Vzkříšení. Období Velikonoc je spojeno s pečením tradičních i netradičních pochoutek. Mezi ty tradiční patří bezesporu mazanec. Zkuste i vy jeden z Velikonočních mazanců.

Aktualizováno Neděle, 04 Duben 2021 15:44
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 9 z 66

Reklama

Banner