Většina lidí má život svázaný předsudky o sobě samém, hluboce usazenými někde v podvědomí. Brání nám navázat stabilní partnerský vztah, překonat obavy z vystoupení na veřejnosti, zvládnou cizí jazyk, naučit se řešit krizové situace, konflikty v práci nebo osobním životě....
Zapomeňte na chvilku na mrazivou zimu a vraťte se aspoň ve vzpomínkách na letní dovolenou u moře. Majitel a šéfkuchař Jannis Asarlidis a jeho kolega šéfkuchař Dimitris Koursaris z řecké restaurace v Praze Kavala speciálně pro vás sepsali typické středomořské recepty, které si můžete připravit i u vás doma. Hned vám bude tepleji.
Na vaření se obecně hodí piva s vyváženou chutí, která nepřebijí chuťové vlastnosti ostatních ingrediencí. Proto je Kozlovo pivo ideální k vaření a následné konzumaci.Jelikož se pivo „koření“ chmelem, je přirozeně hořké. Na druhou stranu, přítomnost pivovarnického sladu mu přidává nasládlou chuť a vytváří tak harmonickou kombinaci obojího.
Abychom váš sexuální život více okořenili, přinášíme vám několik jednoduchých brusinkových receptů s afrodiziakálními účinky. Jistě je oceníte nejen s blížícím se svátkem zamilovaných. Nechte tyto temně červené bobulky vykonat, co umějí, zatímco vy se budete bezstarostně oddávat svým milostným vzplanutím.
Je zajímavé, že i když je pivo v České republice nápojem z nejtradičnějších, pivní somelierství u nás zatím dlouhou tradici nemá, a není mnoho odborníků, kteří by se jím cíleně zabývali.
Zahřejte se a rozhýbejte zimou ztuhlé tělo s horkými nápoji, které snoubí chuť horkého hruškového džusu, skořice a ledovcově čisté vodky Finlandia. Pokud chcete vyzkoušet hruškové hot drinky, sáhněte raději po nektarech. Obsahují minimálně 25 % ovocné složky a díky jejich konzistenci se s nimi velmi dobře pracuje.
Ohřátý džus krásně provoní váš byt, navodí vánoční atmosféru a domácí pohodu. Zbývá už jen kápnout trošku vodky a přidat skořici…
Kuuma Pooluka
Horký nápoj připravený z brusinkové vodky. Lahodnou příchuť poznáte podle barevného označení lahve a brusinek na obalu. Destilát pak voní po divokých aromatických brusinkách. Na tuto příchuť nedají dopustit hlavně barmani v Anglii a Americe.