Novinky

Slovenská modelka Andrea Verešová dnes v Praze představila další ze série designový kusů oblíbeného stroje Power Plate. Po loňském modelu Power Plate by Kenzo se nyní jedná o poslední typ Power Plate pro6, který je posázený 46 tisíci křišťálů světoznámé značky Swarovski tvořící jemné květinové ornamenty.

 

Recepty
Slavnostní tabule inspirována Evropou PDF Tisk Email
Čtvrtek, 15 Prosinec 2022 12:17

alt

Chuť není pouze výsadou aristokracie, dvorské kultury evropské, arabské nebo čínské minulosti, ani zcela novou záležitostí současných labužníků. V·dějinách lidské společnosti patřil kalorický příjem mezi zcela zásadní téma. O to více si můžeme považovat doby dostatku, která rozvíjela i oblast gastronomie. A to i v·otázkách lidové kultury, kam příprava pochutin, zcela jistě patří. Každá země připravuje lahůdky, kam zakomponovává typické ingredience dané země.

Aktualizováno Úterý, 20 Prosinec 2022 09:10
Celý článek...
 
Nesoběstačné Česko: Nevydržíme s masem, ani ovocem a zeleninou, spoléháme na dovoz PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Listopad 2022 08:03

alt

Dopady energetické krize se odrážejí v mnoha oborech a zemědělství není výjimkou. Mezi nejohroženější zemědělská odvětví patří chov hospodářských zvířat i pěstování ovoce a zeleniny. Zhoršující se podmínky pro zemědělské podnikání vedou k tomu, že je Česko stále méně soběstačné v produkci základních potravin a odborníci odhadují, že soběstačnost bude nadále klesat. Aktuálně si v případě tuzemských jablek Česká republika s vlastní produkci vystačí z 50 % a v drůbeži z necelých 60 %.

Aktualizováno Pondělí, 28 Listopad 2022 08:44
Celý článek...
 
Maršálkovo KYNUTÉ nadchlo i Zdeňka Trošku PDF Tisk Email
Sobota, 29 Říjen 2022 20:36

luciebuilakekely

Cukrářský mistr pokřtil unikátní knihu: kmotry se stali režisér, Princezna ze mlejna, čarodějnice i Nesmysl a podávaly se pohádkové buchty! A dojal partnera Petra k slzám!

Aktualizováno Neděle, 30 Říjen 2022 11:11
Celý článek...
 
Svatomartinské rohlíčky neboli vandrovnice a Šneci kynutého těsta, jako součást krajových tradic PDF Tisk Email
Úterý, 25 Říjen 2022 09:50

alt

Pokrmy, které připravujeme pro určitá období roku mají svoje historické kořeny a tradice. Existuje dokonce celá kniha o dějinách chutí. V·ní se autor snaží vypátrat například proč Evropané, jejichž kuchyně široce používala koření od dob Římské říše, s·příchodem 19.století zcela tuto svou zálibu v·koření opustila. Homér zase popisuje podrobně nejenom svou dobu, ale široce píše o jídle.

Aktualizováno Sobota, 29 Říjen 2022 17:54
Celý článek...
 
Podzimní strava pro dobrou náladu PDF Tisk Email
Úterý, 18 Říjen 2022 05:39

61bb26af625e4obrazek.png

S přechodem léta do podzimu, kdy se začne pozvolna prodlužovat noc a rána jsou chladná, zpomaluje se přirozeně i naše fungování. Abychom udrželi výkonnost a podzim si užili bez únavy a v dobré náladě, můžeme si pomoci vhodným jídelníčkem, který bude respektovat i sezónnost potravin.
Aktualizováno Úterý, 18 Říjen 2022 06:24
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 3 z 67

Reklama

Banner