Novinky

Balneoprovoz nové generace nadchl odborníky. Lázně Luhačovice, a.s., získaly od Evropského svazu lázní jako vůbec první společnost v České republice prestižní certifikát za vítězství v soutěži ESPA Innovation Awards 2016 za nejlepší evropskou inovaci v oblasti léčebného lázeňství.  Stalo se tak na konci května ve francouzských lázních Vichy. Oceněn byl projekt nového balneoprovozu, ve kterém jsou poskytovány uhličité koupele dětským pacientům.

Doporučujeme
Delikatesní paštiky PÂTÉ DU CHEF přicházejí na vánoční trh s novými příchutěmi a v novém stylu PDF Tisk Email
Neděle, 20 Prosinec 2020 22:46

alt

Paštiky Pâté du Chef se staly již součástí slavnostních stolů, a to i těch vánočních. Gurmáni si oblíbili nejenom paštikové dorty, ale také i paštikové bonboniéry a minidortíky, které lahodí nejenom chuti ale i oku.

Aktualizováno Pondělí, 21 Prosinec 2020 09:23
Celý článek...
 
Taťána Gregor Brzobohatá a Pražská čokoláda Steiner & Kovarik: Čokoládová terapie ve znamení sedmi čaker PDF Tisk Email
Pondělí, 16 Listopad 2020 17:55

alt

Nyní, v této turbulentní době, mají i  malé rituály mnohem větší smysl než dříve. Umožňují nám na chvíli se zastavit, věnovat pár okamžiků jen sami sobě a pokusit se o návrat k vnitřní harmonii. Právě s tímto cílem se zrodila řada čaker – delikátních kombinací čokolády s vybranými ingrediencemi, výsledek spolupráce společnosti Pražská čokoláda Steiner & Kovarik s Taťánou Gregor Brzobohatou. Taťána novou kolekci nazývá čokoládovou terapií na sedm dní, potažmo na celý život.

Aktualizováno Pátek, 20 Listopad 2020 08:53
Celý článek...
 
Vyberte si mouku podle svých potřeb PDF Tisk Email
Neděle, 08 Listopad 2020 18:00

alt

Nejčastěji se vyrábí z pšenice a nikdy se nebělí. Seznamte se s moukou, zdrojem snadno dostupné energie. V ČR se nachází 44 průmyslových mlýnů, kde se zpracovává pšenice a žito.

Aktualizováno Neděle, 15 Listopad 2020 09:03
Celý článek...
 
Moravskou gastronomii padnout nenecháme. Covidu navzdory vzkazují z Nadačního fondu Signatures of Moravia PDF Tisk Email
Sobota, 03 Říjen 2020 11:10

alt

Podpora jedinečné moravské gastronomie, zachování receptů, tradic a know-how pro budoucí generace a rozvoj lokální ekonomiky v regionu historických hranic Moravy [1]. To jsou tři hlavní cíle nového Nadačního fondu Signatures of Moravia, který dnes na tiskové konferenci veřejně oznámil zahájení činnosti. Jeho iniciatorkou „adoptovaná Moravanka“ Hanaa Khodabocus z ostrova Mauricius. Na prvním projektu už s fondem spolupracuje několik desítek podniků brněnské gastroscény.

Aktualizováno Sobota, 03 Říjen 2020 18:25
Celý článek...
 
Večeře v oblacích se vrací do Prahy PDF Tisk Email
Sobota, 29 Srpen 2020 10:28

alt

Nejkrásnější zážitek léta! Večeře pořádané až padesát metrů nad zemí, v nichž se dokonale snoubí romantika s adrenalinem a špičkovou gastronomií, opět ozdobí pražskou nabídku netradičních zážitků. A přestože se mnoho zákazníků vrací na Dinner in the Sky opakovaně, nejkrásnější je tento zážitek úplně poprvé.
Aktualizováno Čtvrtek, 03 Září 2020 09:20
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 9 z 69

Reklama

Banner