Neděle, 14 Listopad 2021 13:33 |
Již 13. ročník soutěže o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek Česká chuťovka 2021 a Dětská chuťovka 2021 se konal pod záštitou Stálé komise Senátu pro rozvoj venkova a ministra zemědělství Miroslava Tomana. Uspělo celkem 53 českých firem, jejichž představitelé převzali na slavnostním vyhlášení výsledků v úterý 2. listopadu v Senátu ocenění za nejchutnější potraviny vyrobené v České republice.
|
Aktualizováno Neděle, 14 Listopad 2021 15:01 |
Celý článek...
|
|
Čtvrtek, 11 Listopad 2021 15:13 |
Česká chuťovka ve svém třináctém ročníku ocenila 6 výrobků od pekařů, uzenářů a kuchařů hypermarketu Globus. Globus se zúčastnil soutěže pošesté a za tu dobu celkem posbíral ocenění pro 31 výrobků. Letošními vítězi z těchto výrob jsou Dort čokoládový De luxe a Chléb řemeslný, které cukráři a pekaři z Globusu vyrábějí u příležitosti letošního 25. výročí těchto hypermarketů v ČR.
|
Aktualizováno Sobota, 13 Listopad 2021 15:41 |
Celý článek...
|
Středa, 10 Listopad 2021 10:41 |
Jak vznikají kvalitní české potraviny? Kdo jsou lidé, kteří se starají o to, abychom měli dostatek jídla na našich stolech? I na tyto otázky se rozhodla odpovědět kuchařka a moderátorka Chili Ta Tuy v rámci projektu Žijeme jídlem. A aby dostála své pověsti perfektní kuchařky, připravila osm originálních receptů. Pořad Žijeme jídlem startuje 10. listopadu 2021 v 16.45 hodin na www.Stream.cz.
|
Aktualizováno Sobota, 13 Listopad 2021 15:34 |
Celý článek...
|
Neděle, 31 Říjen 2021 10:58 |
Má obrovské zkušenosti z předních pražských restaurací. Několik let pracoval v populárním Brasileiru, kde si oblíbil práci s masem a ohněm, chvíli vařil v japonské restauraci, aby posléze přesídlil do skupiny Riccarda Lucqueho, kde po štacích v La Finestře a Aromi dostal jako šéfkuchař na starost restauraci La Bottega Linka. Odtud už zamířil coby culinary chef do společnosti Aramark, která zajišťuje třeba stravování všech zaměstnanců Škoda Auto.
|
Aktualizováno Pondělí, 01 Listopad 2021 09:04 |
Celý článek...
|
Sobota, 23 Říjen 2021 15:00 |

Úroveň gastronomie a zájem lidí o kvalitní potraviny dlouhodobě stoupá, což se projevuje také v závodních provozech, které byly po desetiletí poměrně konzervativní. Jednou z velkých novinek v této oblasti je projekt společnosti Aramark nazvaný Cesta na talíř. V něm se spojilo několik osobností s cílem nabídnout strávníkům kvalitní pokrmy postavené na prvotřídních surovinách.
|
Aktualizováno Sobota, 23 Říjen 2021 18:54 |
Celý článek...
|
|
|
|
|
Strana 5 z 69 |