Novinky

Gasteinské termální lázně jsou architektonicky jedinečné a jejich nabídka lázeňského programu je nekonečná. Hovíme si v teplé bublající termální vodě, užíváme si nejrůznějších léčebných terapií, kosmetických ošetření, masáží či bohatého programu pohybových aktivit. A při tom všem se můžeme dívat prosklenými stěnami na impozantní horský svět.

Doporučujeme
Vyznáte se v zakysaných mléčných výrobcích a tvarozích? Máme pro vás manuál! PDF Tisk Email
Sobota, 25 Srpen 2018 06:19

alt

V České republice ročně zkonzumuje průměrný Čech kolem 15,5 kg jogurtů a zakysaných mléčných nápojů a 4,7 kg tvarohů. Díky fermentaci dochází u těchto výrobků k částečnému rozštěpení mléčného cukru, proto je leckdy mohou konzumovat i osoby, které mají problém s trávením laktózy přímo z mléka. Jaké typy výrobků najdete v obchodech? V čem se od sebe liší?

Aktualizováno Úterý, 28 Srpen 2018 06:26
Celý článek...
 
Svěží Prima zmrzlinové léto PDF Tisk Email
Pondělí, 02 Červenec 2018 06:01

alt

Zmrzlina není jen dezert, může být i osvěžující svačinkou. „Zmrzlinu si můžete klidně dopřát ve formě svačiny. Hlídejte si ale obsah cukrů ve zmrzlině. Nutriční tabulky podle nové legislativy nerozlišují obsah přirozených a přidaných cukrů, proto se vždy dívejte i na složení výrobku na obalu. Složky, které jsou ve výrobku obsaženy nejvíce, jsou vždy uváděny na začátku,“ vysvětluje nutriční specialista RNDr. Pavel Suchánek.

Aktualizováno Pondělí, 02 Červenec 2018 06:20
Celý článek...
 
Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů PDF Tisk Email
Středa, 13 Červen 2018 08:37

066

Přestože česká gastronomie v posledních letech udělala až neskutečný pokrok, elitní šéfkuchaři jsou stále o mnoho kroků napřed. O tom vás přesvědčí právě vydávaná „Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů“, která dokazuje, jak vaří skuteční mistři. Za zrozením unikátní knihy, na níž spolupracovalo 70 špičkových šéfkuchařů z České republiky, stojí společnost TopLife Czech. Ta již několik let profesionálně hodnotí české restaurace a přiděluje jim prestižní ocenění – Zlaté lvy.

Aktualizováno Čtvrtek, 14 Červen 2018 08:45
Celý článek...
 
Dnes se v Praze otevírá kulturně-gastronomický pop-up Manifesto PDF Tisk Email
Pátek, 08 Červen 2018 14:46

alt

Kulturně-gastronomický pop-up Manifesto, umístěný na dosud nevyužitém pozemku poblíž Masarykova nádraží, se poprvé otevírá veřejnosti dnes, v pátek 8. června v 18 hodin. Designový market tvořený 27 kontejnery chce oživit zapomenutý kout v samém centru Prahy a propojit frekventovaná, ale odtržená území.

Aktualizováno Pondělí, 11 Červen 2018 05:27
Celý článek...
 
POLÁRKA – návrat legendy po devětašedesáti letech PDF Tisk Email
Úterý, 05 Červen 2018 07:53

alt

Dlouhá zima je za námi a všichni užíváme teplé dny plné slunce, které jdou ruku v ruce s chladivým mlsáním v podobě zmrzlin. Pokud si teplo vychutnáváte i vy, pak máme pro Vás dobrou zprávu. Letošní rok 2018 je totiž rokem, kdy se po 69 letech na český trh vrací legendární značka Polárka, která přináší čtyři zbrusu nové výrobkové řady zmrzlin. Polárku si jistě mnoho z nás pamatuje, protože svého času byla ikonou mezi zmrzlinami. Málokdo už ale ví, jaký příběh stojí za vznikem této značky.

Aktualizováno Úterý, 05 Červen 2018 08:28
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 1 z 54

Reklama

Banner