Novinky

Sportovní masáž: masáž je určena nejen pro vrcholové, ale i pro amatérské sportovce, kterým pomohou při přípravě na výkon, nebo je zbaví únavy po něm. Zkrátka pro osoby, které netrpí žádným chronickým onemocněním.Bez masáže, která uměla podpořit sportovní výkon, se kdysi dávno neobešli ani starověcí atleti.
Gastronomie & Restaurace
Plzeňský Prazdroj zkouší využít mláto na sušenky, chutnají dobře i k pivu PDF Tisk Email
Středa, 16 Leden 2019 11:01

alt

Plzeňský Prazdroj přichystal na počátek roku netradiční experiment: Z mláta, zbytku ze sladu používaného při výrobě piva, vyrobil chutné sušenky. Zatím pouze jako zkušební sérii ve sladké a slané variantě s cílem zkusit z odpadních surovin vyrobit plnohodnotnou a zdravější variantu běžných sušenek.

Aktualizováno Středa, 16 Leden 2019 11:27
Celý článek...
 
EXPRES MENU – rodinné recepty konzervované technologií podle Napoleona PDF Tisk Email
Sobota, 12 Leden 2019 10:16

alt

Produkty EXPRES MENU jsou konzervované metodou inspirovanou z doby Napoleona, kdy se podařilo panu Appertovi v roce 1895 vytvořit pro vojsko první konzervu. Jedná se o patentovanou metodu CTP - Kontinuální tepelný proces, která se dá velmi zjednodušeně přirovnat k domácímu zavařování, kde výsledkem je kvalitní trvanlivý kompot, který se dá dlouhodobě uchovat při pokojové teplotě.

Aktualizováno Neděle, 13 Leden 2019 11:24
Celý článek...
 
EXPRES MENU otevírá novou továrnu v Trutnově Poříčí a rozšiřuje výrobu PDF Tisk Email
Čtvrtek, 10 Leden 2019 18:55

alt

Rodinná firma EXPRES MENU otevírá novou provozovnu na výrobu svých hotových trvanlivých jídel v Trutnově Poříčí. Budovu, která dříve sloužila jako ubytovna a kanceláře, rekonstruovala od června 2017. Díky novým prostorům rozšíří EXPRES MENU svou kapacitu výroby, zlepší efektivitu a vytvoří si dostatečný prostor pro výzkum a vývoj nových produktů.

Aktualizováno Sobota, 12 Leden 2019 18:59
Celý článek...
 
Společné snídaně u Adrieny a Luďka Sobotových nehrozí PDF Tisk Email
Čtvrtek, 03 Leden 2019 12:26

alt

Každé setkání s půvabnou herečkou Adrienou Sobotovou je příjemným zážitkem. Zvlášť, pokud setkání proběhne v rámci snídaně. Manželka oblíbeného komika totiž snídaně miluje. „Nedokážu si představit, že bych den začala hladová“, vrtí hlavou sympatická herečka a dodává: „Díky naší práci si můžeme dovolit vstávat trochu později, kolem deváté hodiny. Zatímco Luděk nesnídá, já se bez dobré snídaně neobejdu. Základem je u mne čaj, ideálně zázvorový s medem a citrónem. Někdy snídám to, co upeču, například štrůdl, jindy zase sýr s toustem. Nesním toho moc, ale snídat prostě musím.“ Uzavřela Adriena Sobotová s tím, že její čas na kávu je až kolem jedenácté hodiny.

Aktualizováno Neděle, 06 Leden 2019 13:05
Celý článek...
 
Koblihového nebe se můžete dotknout na pražském Václaváku PDF Tisk Email
Neděle, 30 Prosinec 2018 10:17

alt

Dublinská síť obchodů s koblihami a donuty Offbeat Donuts se rozšířila za hranice Irska, první franšízovou pobočku otevřela v prosinci v centru Prahy. Zákazníci si zde mohou vybrat z dvaceti vynikajících donutů a koblih, které jsou mimořádně čerstvé a krásně zdobené.

Aktualizováno Středa, 02 Leden 2019 00:23
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 1 z 123

Reklama

Banner