Warning: Undefined array key "HTTP_X_FORWARDED_PROTO" in /DISK2/WWW/prestigeweb.cz/www/wp-config.php on line 107 Anděl mezi zdravotníky 2024 má nového vítěze. Titul míří do Nemocnice Beroun! – PrestigeWEB

Anděl mezi zdravotníky 2024 má nového vítěze. Titul míří do Nemocnice Beroun!

Opět po roce patřilo divadlo v Náchodě čtrnácti finalistům zdravotnického projektu Anděl mezi zdravotníky 2024. Do Náchoda se sjeli zdravotníci, kteří reprezentovali ostatní zdravotníky napříč zdravotnickými a pečovatelskými profesemi. Z hlediště je podporovali jejich kolegové, zástupci nemocnic a rodinní příslušníci.

Anděl mezi zdravotníky 2024 má nového vítěze. Titul míří do Nemocnice Beroun!

Na jednom podiu vedle sebe stanuli nejen zdravotní sestry, lékaři, radiologické pracovnice, pečovatelka, psycholožka a stomatoložka, ale hlavně odborníci ve svých profesích a sympatičtí lidé. V krátkém představení a v rozhovorech se známými osobnostmi finalisté prokázali svoje znalosti, pohotovost a komunikativnost. Nechyběla ani módní přehlídka v pracovních úborech společnosti Cadenza.

Vítězi byli všichni, nicméně porota složená z osobností kulturního, společenského a politického života rozhodla takto:

1. místo si obsadil MUDr. Petr Zeithaml

2. místo získala Bc. Romana Jelínková Jehličková

3. místo si zasloužila PhDr. Jana Zapletalová

Cenu Sympatie Anděl mezi zdravotníkyčasopisu Florence získal MUDr. Petr Holba

Cenu Sympatie Anděl mezi zdravotníky tests4cancer.cz získala Kristýna Neurvitová

Do poroty zasedl také vzácný host, bývalá první dáma, paní Livia Klausová. „Je to pro mne ctí být porotkyní v tomto ušlechtilém projektu. Přestože Anděl mezi zdravotníky slaví už pátý ročník, jsem tu poprvé. Chtěla bych pogratulovat nejen vítězi a Andělům, ale všem zdravotníkům,“ uvedla Livia Klausová po soutěži.

Do hlediště zasedli známé osobnosti například Miroslav Etzler, Bára Pleva Mottlová, Jana Doleželová, Vanda Chaloupková, Kristýna Kociánová, Heather, Michaela Pecháčková, Bára Fišerová, Veronika Gajerová, Vilma Cibulková, Jana Fabiánová, Kateřina Macháčková, Šárka Rezková a další hosté. 

Snimek obrazovky 2024 08 26 202331

Soutěžícím a hostům v sále zazpívali Anna Julie Slováčková, Renata Drössler, Světlana Nálepková, Kamila Nývltová, Martin Chodúr, Felix Slováček jr., Ilona Csáková, Petr Kolář. Večerem provázel moderátor Karel Voříšek.

V hledišti zasedli také vzácní hosté hlavní sestra Ministerstva zdravotnictví České republiky Mgr. Alice Strnadová, vrchní ředitel Ministerstva sociálních věcí a práce, sekce ekonomická a provozní Ing. Stanislav Klik Ph. D., starosta města Náchod Jan Birke, prezidentka České asociace sester PhDr. Martinu Šochmanová, náměstkyně pro kulturu hejtmana Královéhradeckého kraje Mgr. Martina Berdychová, prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb České republiky Ing. Jiří Horecký, viceprezident Hospodářské komory ČR Radek Jakubský, místopředsedkyně odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Jana Hnyková, ředitelku Národního centra ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů PhDr. Jana Nekudová a dále ředitelé nemocnic, partnerů a dalších hostů.

Vítěz projektu Anděl mezi zdravotníky 2024 MUDr. Petr Zeithaml získal poukaz na zájezd v hodnotě 30.000,- Kč od cestovní agentury High Up, dárek od Home ART Praha, voucher na služby od Dr. Ivany Němečkové Aurum Clinic, potravinový doplněk od společnosti HERBAL WORLD, bělící balíček POLA night, což je určeno pro domácí bělení do nosičů, voucher v hodnotě 15.000 Kč pro své zařízení od společnosti Proma Reha na nanotechnologii antibakteriální ochrany povrchů, voucher na služby Lékařského podiatrického centra v Praze, sadu na testování od společnosti Tests4cancer.cz, dárek od Salonu vín České republiky z Národního vinařského centra.

Ředitel soutěže David Novotný po finále uvedl: „Toto je už 5. ročník, a jako každý rok mě mrzí, že jsou jen první tři místa, ocenil bych všechny finalisty. Doufám, že si soutěž užili a budou na dny strávené na soustředění v Hotelu Studánka a posléze při finále v Náchodě rádi vzpomínat. Všichni zdravotníci, nejen tito na podiu, mají můj neskonalý obdiv a úctu.“

Výtěžek z kasiček, které kolovaly mezi diváky, poputují na podporu Stacionáře Cesta v Náchodě, stacionáře Nona v Novém Městě nad Metují a do Nadačního fondu Šťastná hvězda.

Napsat komentář